Suomalainen ampumahiihtäjä Mari Eder on kertonut iloisia uutisia. Urheilu-uransa jälkeiseen aikaan valmistautuva Eder on hankkinut yrityksensä tuettavaksi suomalaisen urheilijan Noora Keräsen.

Eder paljasti aiemmin tänä vuonna perustaneensa Benjamin-miehensä kanssa Beme Sports -nimisen yrityksen. Se myy esimerkiksi hiihtoon liittyviä välineitä ja tarjoaa suksihuoltoa sekä muita palveluita.

Eder kirjoitti Instagramissa, että yritys on aloittanut yhteistyön Keräsen kanssa.

– Tää on niin siistiä, minun ensimmäinen tuettava urheilija. Noora Keränen on viime talven nuorten EM-mitalisti, yksi Suomen ampumahiihdon lahjakkaimmista nuorista ja ennen kaikkea cool tyyppi, aloitti Eder.

– Noora Keränen ja Beme Sports ovat aloittaneet yhteistyön 4-vuotisella sopimuksella, jonka myötä Noora vaihtoi myös Fisher Nordic -talliin.

– Me aiotaan olla hänen tukena miten vaan voidaan ja milloin vaan tarvetta on. Minulla on ollut itsellä uran aikana niin monta esimerkillisen hyvää kumppania joten toivon että voin myös itse olla sellainen hänelle ja tuoda jotain lisäarvoa, ei pelkästään joukkuekaverina vaan myös yhteistyökumppanina, tarkensi Eder.

Myös Kaisa Mäkäräinen huomioi uutisen.

– Hienoo! kirjoitti lajilegenda.

Koko päivitys tästä.