Painonnostaja Anni Vuohijoki on puhunut sosiaalisessa mediassa ja normaalissa mediassa varsin avoimesti henkilökohtaisesta elämästään. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan osaa kunnioittaa naisen asettamia rajoja.

Vuohijoki kirjoittaa ja puhuu myös omasta seksuaalisuudestaan. Se inspiroi joitakin yksilöitä melkoisiin viesteihin.

Vuohijoki päätti nyt tehdä muutaman asian selväksi. Hän laukoi selvää tekstiä Instagram Storiesissa.

– Hei sinä siellä! Kiitos kaikista viime päivien kyr**än kuvista, joita olette laitelleet. Erityisesti lämmittää ne aamuiset seisokkikuvat, jotka saavat tajuamaan miten kiireistä elämää sitä itse elääkään, kun ei ehdi tuntemattomille pommittamaan kuvia sukupuolielimistään. Tulen vastaamaan kaikille teille vielä henkilökohtaisesti, mutta ihan muutama seikka, aloitti Vuohijoki sarkasmin sävyttämänä.

– 1) Jos nainen puhuu seksuaalisuudesta, se ei automaattisesti tarkoita, että sinulla on yhtään mitään sellaista tarjottavaa, jota nainen haluaisi. 2) Jos nainen puhuu masturboinnista, ei se tarkoita että se johtuu siitä, etten ole tavannut vielä sinun kyr*ääsi. 3) genitaalien lähettely tuntemattomalle ilman lupaa voi olla hyvin traumatisoivaa ja ahdistavaa monelle. Toivottavasti tästä säädetään vielä lait, aloitti EM-pronssimitalisti listauksen.

– 4) Jännitän tuntemattomia ihmisiä muutenkin, niin mitäpä veikkaat, millainen vastaus tulee tarjoukseesi antaa oikein huolella, ettei tarvi vaan puhua enää seksuaalisuudesta. 5) Ja hei. Se että harrastaa seksiä ei tarkoita että sitä haluaa tehdä ihan kaikkien kanssa ja varsinkin tuntemattomien. 6) Maailman seksikkäin asia on käytöstavat. Koittapaa pitää se mielessä.

Vuohijoki muistutti vielä lopuksi, että hän saa paljon ihania viestejä.

– Onneksi iso osa viesteistä on tuottanut iloa. Erityiskiitos kaikille teille omista kokemuksista ja tarinoista. Luen kyllä viestit mutta aina en ehdi vastata. Voitte laittaa viestiä sähköpostitse, jos toivotte yhteydenottoa varmasti. Huomatkaa ettette jaa terveys- tai henkilötietojanne näissä. PS: Jaoin provokatiivisesti rehdin tissikuvan, koska voin niin tehdä. Mukavaa torstaita kaikille.

Vuohijoki julkaisi päivityksien yhteydessä kuvan, jossa hän poseerasi kylpyhuoneessa peilin edessä.