Hiihtotähti Iivo Niskanen matkaa Tour de Skille. Hän on vahvistanut asian lopullisesti Instagramissa.

Hiihtoliitto ehti jo aiemmin tiedottaa, että Niskanen lähtee torstaina Sveitsiin, jos mitään viime hetken takapakkia ei tule. Niin ei ole onneksi käynyt.

Niskanen on nyt päivittänyt tuntojaan Instagramissa. Hän myöntää, että korona vei veronsa. Se on nyt voitettu.

– Pitkä oli tauti. Ajoittain ollut aika kovaakin turbulenssia, mutta nyt on aika yrittää kisapaikalle laskeutumista.

Niskasen lähdöstä Tour de Skille ei ollut pitkään varmuutta. Hän selvitti nyt myös, miksi ratkaisua venytettiin viimeiseen saakka. Niskanen teki samalla selväksi, että mitään tyhmiä riskejä ei oteta. Nyt otetaan rauhassa.

– Loppuun asti oli katsottava, miten kroppa reagoi ensimmäiseen kovempaan treeniin lumella. Sen pääsin tekemään juhlallisesti joulupäivänä. Uskon, että pystyn hiihtämään yksittäisen kisan riittävän hyvällä tasolla, mutta koko tour voi olla liikaa tähän kohtaan. Alustava suunnitelma on hiihtää kolme ensimmäistä kilpailua ja katsoa sitten missä mennään. Sanomattakin on selvää, että jos kiertue siitä jatkuu, pitää olon ja tulosten olla hyviä ja palvella valmistautumista Planican MM-kisoihin parhaalla mahdollisella tavalla, linjasi Niskanen.

Kuva tästä.