Raskaansarjan nyrkkeilytähti Deontay Wilder nukutti viime lokakuussa Robert Heleniuksen näyttävästi New Yorkissa. Miehen seuraavasta ottelusta ei ole vielä varmuutta.

Luvassa saattaa olla melkoinen peliliike. Wilder on ilmeisesti valmis kohtaamaan vapaaottelija Francis Ngannoun.

Ngannou jätti hiljattain UFC:n. Kamerunilainen oli organisaation raskaansarjan mestari. Wilder on ehdottanut Trill Boxing Talk -ohjelmassa melkoista diiliä Ngannoulle.

Wilder hyppäisi ensin nyrkkeilykehään Ngannoun kanssa. Toisessa ottelussa Wilder haastaisi Ngannoun vapaaottelussa.

– Olisi siistiä mennä Afrikkaan ottelemaan… Tehdään kahden ottelun diili. Kaikki tulevat aina nyrkkeilyyn. Tehdään näin: sinä tulet minun talooni (nyrkkeily), niin minä tulen sinun kylääsi, ehdotti Wilder.

Wilderia pidetään nyrkkeilyn kovalyöntisimpänä ottelijana. Ngannou taas oli todellinen tyrmäyskone vapaaottelun puolella.

Kaikki viittaa siihen, että Wilder nöyryyttäisi Ngannouta nyrkkeilykehässä. Selvästi varmempaa on kuitenkin, että Wilderilla ei olisi paljon saumaa vapaaottelukehässä.

Ngannouta ei tunneta erikoisena painijana. Hän onnistui silti dominoimaan Ciryl Ganea myös matossa UFC:n mestaruusottelussa.

Monia lajiniiloja Ganen ja Wilderin ottelu voisi hieman kiinnostaa. Kumpikaan ei kuitenkaan ole toistaiseksi ollut erityisen kova vetonaula esimerkiksi pay-per-view-ostojen suhteen.