Seitsenottelija Maria Huntington on harjoitellut viime aikoina ahkerasti Teneriffalla. Kaikki näyttää olevan kunnossa.

Huntington on päivitellyt tunnelmiaan melko aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa. Takana on urheilullisesti vaikeita aikoja. Nyt tunnelmat ovat jälleen lupaavat.

– Tää etelän leiri oli mulle äärimmäisen tärkeä ennen kaikkea mentaalisesti. Oon viime olympialaisten jälkeen kokenut aika paljon takapakkeja ja loukkaantumisia. Moneen kertaan oon käyny itseni kanssa keskustelua siitä, että pääsenkö enää koskaan takaisin sille tasolle millä olin, aloitti Huntington Instagram-päivityksensä.

Huntington myönsi, että kevät ei ole ollut pelkkää juhlaa. Prosessi on ollut kova ja pitkä.

– Kevään aikana ollaan tehty hartiavoimin töitä sen eteen, että saataisiin mun pudonneet ominaisuustasot takaisin samalle tasolle mitä ne on ollut ennen leikkausta. Pelkkää nousujohteista kehittymistä kevät ei oo ollut. Oon joutunut kasvamaan henkisesti tosi paljon kevään aikana.

Harjoitusleirillä tuli kuitenkin vahvistus siitä, että kaikki on kunnossa.

– Tänään saatiin viimeinenkin varmistus siitä, et hitto ollaan onnistuttu kevään harjoittelussa! Vielä on paljon hommia tehtävänä, mutta ai vitsi miten hienolta tuntuu olla tässä pisteessä kaikkien näiden ongelmien jälkeen, viestitti Huntington.

Päivitys tästä.