Maajoukkuehiihtäjä Anne Kyllönen yllätti maanantaina monet Instagram-päivityksellään. Hän kertoi olevansa tyytymätön tähän kauteen ja tekevän ”isoja muutoksia” harjoittelun suhteen.

– Tämän kauden parhaat tulokset ovat olleet sitä tasoa mikä on parhaina kausina ollut perustasoa. Joten nyt on aika tehdä muutoksia omaan tekemiseen jotta selkeä tason nosto parhaiden vuosien tasolle olisi mahdollista, selvitti Kyllönen ajatteluaan.

35-vuotiaan urheilijan peliliike on herättänyt keskustelua hiihtopiireissä. Kaiken nähnyt lajilegenda Harri Kirvesniemi on esittänyt oman näkemyksensä Ilta-Sanomissa.

Kyllönen ilmoitti haluavansa taistella jatkossa jopa palkintopallisijoista maailman huippujen houkossa. Kirvesniemi tyrmää nuo haaveet.

– Eihän tuo kovin realistiselta kuulosta. Aika monta vuotta on mennyt niin, että palkintopallipaikka ei ole ollut hänellä kovin lähelläkään, Kirvesniemi sanoi Ilta-Sanomille.

– Ymmärtääkseni hänellä ei ole ollut valtavan suuria ongelmia, joiden takia tuloksiin olisi viime kausina jäänyt paljon pelivaraa. Tason vakiinnuttaminen kymmenen parhaan joukkoon vaatii nykytasoon nähden huikeaa tasonnostoa, paalutti Kirvesniemi.

Tästä Ilta-Sanomien juttu.