Therese Johaugin upean uran päättyminen ei ollut lopulta katastrofi Norjan naishiihdolle. Kristine Stavås Skistad on yksi norjalaisnaisista, joka on ottanut Johaugin jälkeen roolia kansainvälisissä kisoissa.

Skistad on ollut etenkin sprinttikisoissa todellinen tykki, joka on horjuttanut ruotsalaisten dominanssia. Skistad järjesti myös Norjan mestaruuskisoissa melkoisen näytöksen.

Hän vei yhdessä Maria Hartz Melling Konnerudin kanssa parisprintin Norjan mestaruuden. Naisen meno oli älytöntä.

– Hänen huippunopeutensa on jotain täysin ainutlaatuista, ihasteli NRK:n selostaja Jann Post loppukirin jälkeen.

Myös Johaug oli täysin myyty. Hän piti naisen toimintaa mielettömänä.

– On mahtavaa nähdä Kristinen toimintaa päivän aikana. Hän kontrolloi eriä aivan miten tahtoo. Minuun tekee suuren vaikutuksen hänen taktinen ajattelunsa. Hän polta yhtään ylimääräistä kaloria radalla ja kontrolloi kisaa. Sitä on todella upeaa katsoa, selitti Johaug NRK:lla.