Aituri Viivi Lehikoinen on ahkeroinut viime kuukaudet harjoitusleireillä yleisurheilun kesäkausi mielessään.

Murto kertoi hiljattain myös osallisuudestaan tärkeään kampanjaan. Hän on yhteistyökumppaninsa FASTin kanssa tämän vuoden Mielinauha-kampanjassa. ”Pidetään mieli mukana liikkeessä, ja tuetaan itseämme, toisiamme ja Mieli ry:n mielenterveystyötä”, kirjoitti aituri Instagramissa.

Lehikoinen on kertonut jo aiemmin omista vaikeuksistaan. Hän kertasi vielä niitä päivityksessä.

– Kerroin 2021 mieleen liittyvistä haasteistani Mielinauha-kampanjan yhteydessä ja olen puhunut aiheesta myös haastatteluissa sen jälkeen. Kamppailu henkistä väsymystä ja yksinäisyyttä vastaan oli jo siinä kohtaa voiton puolella, mutta vasta näin muutaman vuoden jälkeen tuosta hetkestä, voin oikeasti nähdä, kuinka syvältä tähän nykyiseen tilanteeseen on ponnistettu. Ja olen siitä ylpeä sekä toivottavasti myös esimerkkinä muille samojen asioiden kanssa kamppaileville. Urheilun ja arjen ilo on palannut ja tekeminen maistuu, vaikka treenit ei aina olisikaan mukavia, tarinoi Lehikoinen.

SE-naisen kampanjakuva keräsi suuren vaikutuksen. Tavallisesti treenikuvia julkaiseva Lehikoinen käänsi monien katseita.

– Wau mikä kuva, kommentoi EM-kultamitalisti Wilma Murto.

– Wautsi mikä kuva, hehkutti seitsenottelija Maria Huntington.

Kuva tästä.