Sairauslomalta takaisin selostushommiin palannut Tapio Suominen ottaa ajoittain maltillisesti kantaa myös yhteiskunnallisiin asioihin.

Suominen ällisteli hiljattain Atlantin takaa lukemaansa uutista. Hän ei voinut käsittää sikäläisen oikeusjärjestelmän toimintaa.

– …nelivuotias avasi Floridassa pikaruokalan nugettirasian liikkuvassa autossa. Yksi putosi lapsen reidelle aiheuttaen lievän palovamman, parani 3 viikossa. Oikeus määräsi 800 tuhannen taalan korvauksen, koska perhettä ei varoitettu, että nugetit kuumia. Yhdysvallat on sekaisin… alkoi päivitys.

– …jatkoa edelliseen. Pikkumiehen perhe vaati alunperin 15 miljoonan korvausta, oikeus päätyi 800 tuhanteen dollariin. Mietin millaista elää yhteiskunnassa, missä kaikki määritellään rahassa. Voisin ajatella, että aika moni odottaa sopivaa hetkeä. Sairasta, mielestäni… jatkoi Suominen.

Monet Suomisen fanitkin hämmästelivät lukemaansa.

– On kyllä järkyttävää touhua. Millähän oikeudessa on todistettu että myyjä ei sanonut tai sanoi ruoan olevan kuumaa, kuittasi eräs.

Twiiitit tästä.

Tapio Suominen

@tapio_suominen
…nelivuotias avasi Floridassa pikaruokalan nugettirasian liikkuvassa autossa. Yksi putosi lapsen reidelle aiheuttaen lievän palovamman, parani 3 viikossa. Oikeus määräsi 800 tuhannen taalan korvauksen, koska perhettä ei varoitettu, että nugetit kuumia. Yhdysvallat on sekaisin…