Janne Ahonen ja Kalle Palander laittoivat hiljattain parastaan Ylen Urheilustudion ”breikkihaasteessa”. Kaksikko päätti näyttämään kykyjään breakdancen saralla. Yleisöäänestyksen voiton vei mäkilegenda Ahonen.

Palander kertasi tapahtunutta myöhemmin Aleksi Valavuoren Valavuori Live -ohjelmassa Twitch-palvelussa.

– Ei kulkenut. Se on vähän vaikea laji lähteä noin treenaamatta vetää. Älä mene katsomaan. Ihan karmeaa kuraa. Häpeät vain minua, ohjeisti Palander Valavuorta.

Palander myönsi, että joskus Urheilustudion tarjoamat haasteet pistävät miettimään.

– Kyllä mä taas siinä tänään mietin siinä, kun olin livelähetykseen menossa ja istuin siinä sohvalla, että mitä helvettiä olen taas menossa tekemään.

– Se on ollut ihan hauska. Meillä on tällainen Urheilustudion tehtävä. Neljän viikkoa ja neljä tehtävää, joista osallistun kahteen. Olen ollut alusta asti mukana, mutta en oikein ajatellut, että ollaan oikein näin saa*anan kaukana omasta osaamisesta. Oli kyllä aika v*ttumainen homma, mutta… päivitteli Palander.

– Olet saanut sosiaalisessa mediassa paljon ihan oikeita kehuja siitä? muistutti Valavuori.

– Niin, treenaamatta kun menet, niin olihan se aika pe*seestä. Kyllä sitä taas mietin,  että olen tässä melkein 50 ja pelleilen tuolla kuin joku s*atanan pikkupoika televisiossa, tykitti pujottelun maailmanmestari.

Video tästä.

LUE MYÖS