Jasmi Joensuun hyvä kansainvälinen kausi sai Falunissa ikävän päätöksen. Hän jäi perinteisen sprintissä karsintaan (32:s) ja oli 10 kilometrin perinteisen kisan 29:s.

Joensuu tilitti kisan jälkeen tuntojaan Instagramissa. Hän jakoi aluksi upeasti kiitosta kaksoisvoiton ottaneille suomalaisille.

– Olipahan upea kisa Johanna Matintalon ja Kerttu Niskasen toimesta tänään. Vaikka oma suorittaminen ei tänään riittänyt niin onnellinen tiimikavereiden huippusuorituksista.

– Oma maailmancup kausi saatiin tänään päätökseen tuloksen osalta alavireisesti, mutta tänään kisa tuntui kuitenkin hyvältä huolimatta vähintäänkin epäkiitollisesta lähtöpaikasta. Tää kausi on osoittanut varsin hyvin sen, että kun palaset loksahtaa kohdalleen niin tulos voi olla erittäinkin hyvä ja se luo uskoa ja nälkää seuraavaan kauteen, viestitti Joensuu.

– 14. sija sprintticupissa ei ollut täysin sitä mihin uskoin pääseväni, mutta ehdottomasti oikea suunta. Kauteen mahtui paljon onnistumisia ja myös paljon aallonpohjia, mutta siks tää varmaan onkin maailman parasta lopulta, päätti suosittu hiihtoässä.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS