Seiväshyppääjä Wilma Murto jätti kesken Glasgow’n MM-hallikisojen finaalin akilleskivun vuoksi. Nyt on saatu selville, missä oikein mennään.

Murto kirjoitti aiheesta Instagramissa. Päivityksestä selviää, että ratkaisu oli ehdottomasti oikea. Kaikki ei ollut kunnossa.

– Glasgow’n kisan jättäminen kesken oli päätös, josta oon viimepäivinä taputtanut itseäni olalle, että hyvin tehty. Akilleksesta löytyi pieni repeämä. Kuulostaa pahalta omaankin korvaan, mutta samalla mieli on rauhallinen ja olo luottavainen. Tarinasta tulee parempi kun draamassa on kaarta.

– Kiitollisin olo mulla on siitä, että näiden tilanteiden osuessa polulle, mun ympärillä on timanttiset ammattilaiset, joiden kanssa lähdetään taklaamaan taas uutta haastetta. Tähänastisella uralla on oltu pahemmissakin paikoissa ja uskallan sanoa että niistä on selvitty aina yli odotusten. Treenit rullaa, aurinko paistaa ja kesään on sopivasti aikaa, kirjoitti Murto.

Kesällä on edessä EM-kisat ja olympialaiset, joten menossa on erittäin tärkeä aika noiden haaveiden suhteen. Murrolle satelikin paljon tsemppiviestejä.

MM- ja olympiakultaa urallaan voittanut Katie Moon kommentoi myös julkaisua nopeasti.

– Tästä syystä on tärkeää kuunnella vartaloaan! Ylpeä sinusta! Nopeaa toipumista, kirjoitti jenkkitähti.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS