Kerttu Niskanen oli hienosti viides maailmancup-kauden viimeisessä kisassa. Krista Pärmäkoski taisteli puolestaan Falunin 20 kilometrin vapaan hiihtotavan kisan kuudenneksi.

Pärmäkoski ehti jo pudota kauemmas kärjen kyydistä. Hän otti lopulta Niskasen kiinni ja meni hetkeksi ohikin.

Kerttu Niskanen taisteli sijoituksista normaalimatkan maailmancupissa. Hän oli lopulta normaalimatkojen maailmancupin neljäs ja jäi vain pisteen Ruotsin Ebba Anderssonista.

– Minun piti yrittää hiihtää niistä välikireistäkin. Tiesin, että lopputulosta ajatellen ei ihan paras, että rykii niihin kirejä, mutta kyllä niin muutama muukin teki. Olihan tuo silti aika rallirata ja stressaavaa hiihtämistä. Välillä mentiin hiljaa ja välillä lyötiin… Sähäkkä kisa. Ei todellakaan mieluinen, myönsi Niskanen Viaplaylle.

Viaplayn toimittaja Ville Klinga tiedusteli Niskaselta hänen ja Pärmäkosken välisestä taistosta. Nainen myönsi nauttineensa tilanteesta.

– Yritin tulla jo nousussa (ohi Pärmäkoskesta), mutta hyvin peitti sisäradan. Meillä oli ihan hauskaa. Tuli mieleen, että ihan samalla tavalla otatellaan kuin jossain treenissä. Ei mitään. Ihan hyvä, että saatiin tuollainen kiri tuohon loppuun, arvioi Niskanen.

LUE MYÖS