Hiihdon kolminkertainen olympiavoittaja Iivo Niskanen kilpailee suunnitelmien mukaan ensi viikolla Rovaniemen SM-hiihdoissa. Siellä olisi tarjolla miesten 50 kilometrin perinteisen hiihtotavan kisa.

Niskasen elämään on tulossa myös muita muutoksia. Hiihtotähden ja hänen Saana-vaimonsa uutta kotia aletaan nimittäin rakentaa. Kaksikko kertoi asiasta Instagramissa.

– Ihan kohta on huhtikuu, mikä tarkoittaa, että meidän tontilla alkaa tapahtua! Suunnitteluvaiheessakin ollaan päästy jo materiaalien valintaan! Haluttiin sisustussuunnitteluprojektiin ehdottomasti apua ammattilaisilta ja valittiin kuopiolainen sisustussuunnittelutoimisto Aare Visuals.

– Meidän suurena apuna sisustussuunnittelussa ovat olleet sisustusarkkitehdit Titi ja Iida. Alkukartoituksen jälkeen ollaan ikään kuin asteltu meidän valmiiseen unelmakotiin visualisointien muodossa, sillä niin hienosti he ovat suunnitelleet meidän ajatuksista unelmakotiamme. Siitä tulee upea! hehkutettiin päivityksessä.

Niskasten tontti sijaitsee Kuopion Saaristokaupungissa. Sinne on tarkoitus rakentaa kaksikerroksinen talo ja autotalli. Viime vuonna saadussa rakennusluvassa kerrotaan, että rakennusoikeutta on 340 neliömetrin edestä.

Kuopion kaupunki myönsi tontin olympiasankarille viime vuonna.

Kuva tästä.

LUE MYÖS