Pika-aituri Lotta Harala valmistautuu parhaillaan kesäkauteen 2024. Harala tavoittelee muiden mukana paikkaa EM- ja olympiakisoissa. Naisten pika-aitureista vain Reetta Hurske on sinetöinyt paikkana EM-kisoissa.

Harala jakaa jonkin verran elämästään myös sosiaalisen median puolella. Vaaleaverikkö juhlisti hiljattain yhtä merkkipäivää Instagramissa.

Haralan ja kiekkoilijarakas Matias Myttysen Leo-koira täytti nimittäin kolme vuotta. Nainen julkaisi Instagramissa kuvia koirasta. Ensimmäisessä otoksessa nainen hempeili Myttysen kanssa.

– Paljon onnea Leo 3 vuotta!! Niin paljon rakkautta, iloa ja läsnäoloa oot tuonut meidän elämään jo kolmen vuoden ajan. Utelias, innostunut, pikkusen arka ja niin seurallinen ja mahtava persoona. Meidän rakkain Leo.

– Hieman nirson puoleinen kulinaristi kun olet, synttäreiden kunniaksi saat tänään nautiskella sisäfilepihvin! Ja juosta vapaana ulkona ja saada ekstrapaljon rapsuja massuun. Onnea Leo, päätti Harala.

Myttynen teki komean kiekkouran. Tällä hetkellä 33-vuotias hyökkääjä pelasi viimeksi kaudella 2020–2021, mutta ei ole virallisesti kertonut lopettaneensa uraansa.

Kuva tästä.

LUE MYÖS