Suomalainen pika-aituri Nooralotta Neziri on saavuttanut suuren suosion myös sosiaalisen median puolella. Hän on puhunut aiheesta Apu-lehden haastattelussa.

Sosiaalisessa mediassa paljon päivityksiä tekevät urheilijat saavat myös paljon kritiikkiä. Kaikki fanit eivät välttämättä ymmärrä, kuinka iso merkitys yhteistyökumppaneilla on urheilijoille.

Monet urheilijat saavat kritiikkiä, jos he esimerkiksi näyttävät edes vähän paljasta pintaa kuvissaan. ”Mene harjoittelemaan”, on monien viestien ydin.

Neziri itse ei pahemmin julkaise mitään rantakuvia. Hän ihmettelee silti, joidenkin ihmisten ajattelumaailmaa.

– Minusta tuntuu, että niitä urheilijoita, jotka käyvät säännöllisessä päivätyössä, arvostetaan jotenkin enemmän. Minun työtäni on huippu-urheilun lisäksi edustaa sosiaalisessa mediassa yhteistyökumppaneitani ja olen ollut siitä onnellisessa asemassa, että olen saanut hienoja kumppaneita taakseni. Maailma muuttuu ja pyrin olemaan itse vahvasti muutoksessa mukana, Nooralotta arvioi Apu-lehdelle.

Neziri on puhunut aiemmin julkisesti kehonkuvastaan. Kaikki on nykyään kunnossa, mutta naisella on ollut ongelmia asian suhteen. Nuorten ei kuitenkaan pitäisi ottaa liikaa paineita asiasta.

– Aitajuoksu ei ole fitness-laji, mutta hyvässä kunnossa pitää tietenkin olla, Nooralotta toteaa.

Tästä Apu-lehden juttu.

LUE MYÖS