Hiihtäjä Jasmi Joensuulla on takanaan varsin hyvä kansainvälinen hiihtokausi. Nainen on kertonut sesongin loppusuoralla myös iloisia uutisia.

Suosittu hiihtäjä kertoi Instagramissa uudesta yhteistyökumppanistaan. Tarkkasilmäiset saattoivat asian huomata jo SM-kisojen yhteydessä.

– Viime viikonlopun SM-kisoihin asuihini ilmestyi uusi kumppani: eSled. Mutta mistä eSledissä onkaan kyse? aloitti Joensuu Instagram-päivityksensä.

– eSled on luontoystävällinen sähkömoottorikelkka, sillä se on täysin päästötön, hajuton ja hiljainen. Ja mikä hienointa, se on täysin suomalainen! Nämä kaikki ovat ominaisuuksia, jotka itse koen erityisen arvokkaiksi ja tulevaisuuden kannalta erittäin tärkeiksi. Kelkan toimintasäde on jopa 100 km ja käyttökustannukset ovat erittäin maltilliset. Pääsin myös itse testaamaan kelkkaa Levillä ja täytyy sanoa, että se oli erittäin miellyttävä kokemus.

– Edellämainittujen ominaisuuksiensa vuoksi sähköiset eSledit tullaan näkemään myös Ski Classics-hiihtokiertueella kuvauskelkkoina. Jatkossa Ski Classics-kilpailijoiden ei tarvitse siis enää hiihtää bensankäryssä eikä kuunnella häiritsevää moottorin pärinää, hehkutti Joensuu.

Kansallinen hiihtokausi päättyy ensi viikolla Rovaniemen SM-hiihtoihin.

Kuva tästä.

LUE MYÖS