Ristomatti Hakola on saanut viime vuosina nauttia menestystä ja kansainvälisesti. Helpolla se ei ole hiihtomiehelle tullut.

Hakola on saanut osansa terveysmurheista. Ne eivät jättäneet miestä rauhaan myöskään päättyneellä kaudella, vaikka Hakola ottikin hienosti esimerkiksi Suomen Cupin kokonaiskisan voiton.

Urallaan MM-hopeaa parisprintissä ja miesten viestissä napannut Hakola täytti hiljattain 32 vuotta. Kokenut hiihtomies on nyt päivitellyt tilannettaan.

Hakola myönsi suoraan Instagram-päivityksessä, että hän harkitsi uransa lopettamista. Takki kääntyi kuitenkin lopulta.

– Talvella jo vähän ajattelin, että lopettaisin tähän kauteen. Kun joutuu jatkuvasti painimaan erilaisten terveydellisten haasteiden kanssa, jotka syö harjotustunteja ja tulosta, alkaa se väistämättä käymään myös henkisesti raskaaksi.

– Tässä lajissa kuitenkin vaan tuloksella on merkitystä. Kevään mittaan ajatukset kirkastu ja tulin onneks järkiini. Motivaatio on edelleen kohillansa, pikkupojan into hiihtää kovaa tallella, ja usko ehjempiin päiviin palautettu, joten eiku ens kautta, MM-Trondheimiä ja kovia vetoja kohti, viestitti Hakola.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS