Snookertähti O’Sullivan on muuttunut mies, julkaisee oman terveys- ja kuntoilukirjan – ”Saatoin ennen juoda 15 tuoppia illassa ja aloittaa aamuni kannabissätkällä”

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Snookerlegenda Ronnie O’Sullivan tekee uuden aluevaltauksen.

Viisinkertainen lajinsa maailmanmestari aikoo nimittäin julkaista yhdessä ravitsemusterapeutti Rhiannon Lambertin kanssa oman terveys-ja kuntokirjansa ensi joulukuussa.

Takavuosina rankasta elämäntyylistään tunnettu O’Sullivan, 42, muutti joitakin vuosia sitten täysin elämäntyyliään ja vannoo nykyisen terveellisen syömisen ja liikunnan nimeen.

– Mitä tulee snookeriin, urani pitäisi olla jo laskusuunnassa. Kuitenkin olen yli 40 ja kilpailen edelleen huipputasolla paremmassa fyysisessä kunnossa kuin koskaan, O’Sullivan sanoi The Sunin haastattelussa.

Nykyään yli 40 kilometriä viikossa juokseva ja vain harvoin alkoholia käyttävä snookertähti kertoo, etteivät asiat ole olleet aina yhtä hyvin.

– Juhliessani saatoin juoda 15 tuoppia olutta illassa. Pahimmillaan poltin ensin kannabissätkän vain saadakseni itseni liikkeelle aamuisin, O’Sullivan kertoi aiemmista harrastuksistaan.

Hänen mielestään oikea ravinto on kaikki kaikessa.

– Kiertueella on puolet itseäni nuorempia pelaajia, jotka eivät pysty keskittymään, koska syövät kaikkea roskaa ja ovat jatkuvasti puhelin kädessä, O’Sullivan sanoi.

– Pitää syödä tervellisesti, rytmittää elämänsä, muistaa levätä riittävästi ja ymmärtää, että mielenterveys on aivan yhtä tärkeä asia kuin fyysinen kunto.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia