”Olen todella vainoharhainen sen suhteen” – snookerin megatähti Ronnie O’Sullivan pelkää koronaa kuollakseen

© Kuva: Getty Images

Snookerin supertähti Ronnie O’Sullivanin tie European Mastersissa katkesi täysin yllättäen nuorta irlantilaista Aaron Hilliä vastaan. O’Sullivania ei kuitenkaan huolettanut tappio, vaan koronavirustilanne.

O’Sullivan tunnetaan snookerkiertueen terveysfanaatikkona muutenkin ja hän lopetti kättelemisen kanssapelaajiensa kanssa jo viime vuonna kauan ennen koronaepidemiaa. Nyt European Mastersissa saatiin kiertueen kaksi ensimmäistä positiivista testitulosta ja kaikkiaan viisi kilpailijaa suljettiin pois turnauksesta.

O’Sullivanin mukaan tämä vaikutti häneen suuresti.

– Rehellisesti sanoen se sai minut tuntemaan vielä haavoittuvammaksi kuin jo sitä ennen olin. Kaverit jotka eivät läpäisseet testiä tai olivat yhteyksissä heidän kanssaan ovat olleet yhteyksissä myös muiden kanssa, O’ Sullivan vuodatti SunSportin mukaan.

– Olen todella vainoharhainen sen suhteen – ympäriltäni on kuollut ihmisiä ja olen nähnyt ihmisten sairastuvan todella vakavasti. Eikä kukaan kunnolla tiedä tämän pitkäaikaisvaikutuksia, joten en halua ottaa mitään riskejä ja suhtaudun asiaan todella vakavasti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.