NBA-kausi starttaa Euroopan aikaa varhain keskiviikkona, ja Suomessa isomman yleisön katseet kohdistuvat tietenkin jälleen Lauri Markkaseen.

Markkanen siirtyi Chicago Bullsista Utah Jazziin, joka on sarjan heikoimpia joukkueita. Vaikka Markkaselle povataan Jazzissa isoa roolia, suomalaisen ei uskota päätyvän sarjan parhaiden pistelinkojen joukkoon. Vedonlyöntiyhtiö NordicBet on listannut valtavan pitkän luettelon nimiä parhaiksi pistemiehiksi, mutta Markkasta tuolta listalta on turha etsiä.

Koripallon EM-kisoissa Susijengille ja Markkaselle tutuksi tulleet Luka Doncic ja Giannis Antetokounmpo ovat samalla listalla sijoilla 1 ja 3, vaikka EM-mittelöissä Markkasen osumatarkkuus oli kaksikon kanssa aika lailla samalla tasolla. Kaksikon seurat Dallas ja Milwaukee vain ovat ylivoimaisesti Utahia parempia.