NHL-legenda Teemu Selänne on viime viikkoina ottanut tylytyksen kohteeksi ammattiyhdistysliikkeen ja etenkin sen pomot.

Kiekkolegendan avautumiset X:ssä ovat saaneet paljon suosiota ja herättäneet myös kritiikkiä. Jotkut fanit toki tukevat Selännettä vahvasti.

Nyt pinnalle on noussut Iltalehden toimittajan Viljami Kalmarin juttu, jossa otettiin esille Selänteen omat ”työtaistelut”. Jutussa linjattiin, että Selänne on itse ollut sivussa ”vuoden päivät” työtaisteluiden vuoksi.

– Tämä tapahtui kolmen NHL:n työsulun aikana kausilla 1994–95, 2004–05 ja 2012–13. Kukaan muu suomalainen ei ole ollut mukana kaikissa kolmessa työnantajien eli NHL-seurojen työsuluissa, kirjoitti Kalmari.

Selänne ei lukemastaan pitänyt. Hän laukoi vielä omia faktojaan X:ssä ja tarjosi ”tarkennuksia” IL:n juttuun. Tyylilaji taisi olla sarkasmi.

– Joo juuri näin halusimme pelaajian kesken poliittisen lakon jolla aiheutettiin USA:ssa ja Kanadassa bensapula ja uhkailimme sähkön tuotannon lopettamisella ja sulkemalla USA:n ja Kanadan satamat niin että vienti ja tuonti loppuisi varmistaaksemme että USA:n ja Kanadan kongressi ei muuta lakeja mistä tykkäsimme, ei perhana onnistunut, naureskeli Selänne.

Päivitys tästä.

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne

Tomi Pöyry

@tomi_poyry
Voihan vittu Viljami, yksinkö @TeemuSel8nne olisi pitänyt pystyä pelaamaan lakon aikana 🤔
@vkalmari
Tossa olisi vielä muutama tarkennus @vkalmari iltalehden 😂juttuun…👇

LUE MYÖS