Lotta Haralan kausi 2023 toi sensaatiomaisen nousun pika-aitojen kansalliselle huipulle. Harala tykitti 100 metrin aidoissa lähes rutiininomaisesti alle 13 sekunnin aikoja, kun aiemmin nuo ajat olivat jääneet haaveeksi.

Kesä 2023 toi myös ikäviä hetkiä. Hän kertoi hieman ennen aikojaan päättyneen sesongin jälkeen, että vaivoja on edelleen.

Harala on päivittänyt tilannettaan sosiaalisessa mediassa talven mittaan. Pidetty pikakiituri on kertonut esimerkiksi käynneistään lääkäreillä. Nyt naisella on vihdoin isoja uutisia.

– Se oli siinä! Mun sääri on terve!! Vuonna 2020 oon käynyt ekan kerran kuvissa tän säärivamman vuoksi. Epätoivoisia, monivaiheisia mutta periksiantamattomia vuosia myöhemmin nyt se samainen sääri on täysin terve.

– Näiden vuosien aikana mun apuna olleet lukuisat fysioterapeutit, lääkärit, eri alojen asiantuntijat, ystävät, läheiset, tutut ja tuntemattomat, jotka olette kaikki olleet apuna. En olisi ikinä pystynyt tähän yksin. Haluan kiittää sydämeni pohjasta jokaista, joka on ollut pienessä tai suuressa roolissa tämän sääriprosessin varrella. Tiedätte itse, joita tarkoitan. Vuosia unelmoin siitä, että saisin vielä yhden mahdollisuuden urheilla terveenä. Sain sen, fiilisteli Harala.

Haralalle sateli onnitteluja. Wilma Murto puki monen ajatukset sanoiksi.

– Sä oot mun sankari. Nyt hanaa, kirjoitti seivästähti.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS