Käsipallorintamalla on kotimaisten sarjojen huipentumat menossa. Niin naisten kuin miesten sarjoissa ovat mitalipelit edessä ja jännittämistä riittää. Jännitettävää piisaa myös kansainvälisellä puolella. Kolme maajoukkuetta tavoittelee paikkaa EM-kisoihin.

Ensimmäisenä astuu parrasvaloihin tyttöjen -96-syntyneiden maajoukkue, joka aloitti urakkansa eilen perjantaina 17.4. Pirkkolassa tappiolla Turkkia vastaan (20-34). Tänään on vuorossa tiukka ottelu Turkki-Unkari klo 18 ja huomenna sunnuntaina Suomi kohtaa vielä Unkarin, ottelu alkaa klo 12:30.

Naisten maajoukkue aloittaa EM-karsintojen ensimmäisen vaiheen viikonloppuna 12. – 14.6. Karjaalla.

Tyttöjen ja naisten karsintojen välissä miehet jatkavat omaa EM-karsintaansa pelaamalla kaksi ottelua Itävaltaa vastaan huhti–toukokuun vaihteessa. Keskiviikkona 29.4. klo 18:30 pelataan Vantaan Energia Areenalla ja lauantaina 2.5. ottelu käynnistyy klo 20:15 paikallista aikaa Bregenzissä. Tilanne lohkossa on se, että kaikki joukkueet ovat pelanneet kaksi ottelua. Espanjalla ja Saksalla on kaksi voittoa, Itävalta ja Suomi ovat vielä pisteittä. Itävalta on lohkon kolmonen paremman maalisuhteensa ansiosta. Tulevat Itävalta-ottelut ovat toisin sanoen hyvin tärkeitä lopullisen sijoittumisen suhteen.

Suomen miehet aloittavat viimeistelyleirinsä lauantaina 25.4. Solvallan Urheiluopistolla. Solvallassa harjoitellaan päivittäin kunnes tiistaina 28.4. harjoitellaan Vantaan Energia Areenalla.