Golfin Euroopan kiertueella on jäljellä kaksi kilpailua ennen neljän kilpailun mittaista finaalisarjaa.

Finaalisarjan ensimmäiseen kisaan, Turkin Belekissä pelattavaan Turkish Airlines Openiin pääsee mukaan tämänhetkisen tiedon valossa 85 rahalistan parasta pelaajaa.

Ennen palkintoarvoltaan kahden miljoonan arvoista Portugal Mastersia Mikko Korhonen on rahalistalla 96:s. Top 5 -sijoitus riittäisi suurella todennäköisyydellä nostamaan nummelalaisen 85 parhaan joukkoon.

Kilpailuun Korhonen lähtee ilman suurempia paineita, lyöntituntuman ylläpitäminen on kuitenkin haasteellista, sillä niin Korhosen kuin caddie Karri Kakonkin matkatavarat ovat vielä hukassa maanantaisen lennon
jäljiltä.

– Uudet raudat löytyy bägistä, ja nyt näyttää siltä, että ne pääsevät kisaan suoraan ilman treenirundia, Korhonen valotti tiedotteessaan.

Edellisen kerran Korhonen kilpaili kolmisen viikkoa sitten. Lyöntituntuman ylläpitämisen lisäksi hän on keskittynyt fysiikkaharjoitteluun.

– Kenttä ei ole entuudestaan tuttu. Kävimme sen kävelemässä läpi, aika selkeän näköinen se on. Ilman sen suurempia odotuksia voi lähteä painamaan palloa vaan lipulle, hän tiivisti suunnitelman.

Tällä kaudella Korhonen on yltänyt top 10 -sijoille kahdesti, top 25 -sijoja on yhdeksän.

 

Edit: Otsikon lento korjattu klo 16.27