Venäjän hiihdon ykköstähti Aleksandr Bolshunov on aloittanut hiihtokauden epätasaisesti. Sunnuntaina hän otti vakuuttavan voiton 15 kilometrin vapaan hiihtotavan kisassa Venäjän Cupissa. Lauantaina oli kuitenkin vaikeampaa perinteisen sprintissä.

Tutut ongelmat vaivasivat Bolshunovia. Temperamenttisena tunnettu Bolshunov kiehui nimittäin sprinttikisan lopussa ja sen jälkeen.

Championat-sivusto kertoo Bolshunovin olleen ”erittäin vihainen”, kun Saveli Korostelev näytti hänelle kaapin paikan sprinttifinaalissa.

Nuori Korostelev ”tuhosi” sivuston mukaan kolminkertaisen olympiavoittajan loppusuoralla. Bolshunov taipui lopulta kolmanneksi.

Championat kertoo, että Bolshunov oli erittäin tyytymättömän näköinen kisan jälkeen. Hän jakeli muutaman kommentin lehdistölle ja lähti sitten nopeasti pois haastattelupaikalta. Championat käänsi asian positiiviseksi ja väitti tuon raivon vain kertovan Bolshunovin voitonnälästä.

Asiantuntija Dmitri Guberniev ei ollut yhtä armollinen Match TV:llä.

– Bolshunovin pitää oppia häviämään. Tiukassa taistossa loppusuoralla hän käytännössä luovutti, kun tajusi Korostelevin tulevan ohi. Bolshunov ei ole täydessä iskussa juuri nyt.