Maailma pysähtyi seuraamaan, kun Iran hyökkäsi myöhään lauantaina ja sunnuntaina Israeliin. Annimari Korte teki sunnuntaina Instagram Storiesissa selväksi, että myös hän seurasi tapahtumia.

The New York Times -lehti kertoi Iranin hyökänneen Israeliin yli 180 droonilla, yli 35 risteilyohjuksella ja yli sadalla maasta maahan ammuttavalla ohjuksella. Hyökkäys pääosin torjuttiin eikä aiheuttanut merkittävää vahinkoa.

Korte julkaisi kuvankaappauksen uutislähetyksestä. Siitä näkyi, miltä hyökkäys näytti Jerusalemin taivaalla. Pika-aituri paljasti samalla, että häntä on pyydetty kisaamaan samoihin maisemiin. Naisen vastaus oli selvä.

– Mua on yritetty pyytää kisoihin Jerusalemiin toukokuussa. Sieltä saisi hyvät pisteet ja voisi varmistaa olympiapaikkaa. Kuulemma on turvallista ja saa kisajärjestäjän puolesta terveysvakuutuksen… ei, linjasi Korte.

– En tiedä, miten World Athletics antaa edes järjestää B-/hopea kategorian kisat Israelissa, hämmästeli Korte kansainväliseen yleisurheiluliittoon viitaten.

Korte kirjoitti ilmeisesti 19. toukokuuta Jerusalemissa järjestettävään Jerusalem Grand Slam -kilpailuun.

LUE MYÖS