Kaisa Mäkäräinen kilpaili pääsiäisviikonloppuna ampumahiihdon SM-kisoissa. Hän ei kohdannut kisoissa entistä suojattiaan Venla Lehtosta.

Mäkäräinen valmensi Lehtosta kauden 2021–2022 jälkeen. Tuo yhteistyö päättyi kuitenkin viime vuonna, kun Lehtonen palasi A-maajoukkueeseen. Valmennusvastuun otti maajoukkueen päävalmentaja Erik Bartlett Kulstad.

– Mietittiin, että paras ratkaisu on, kun päävalmentaja ottaa kokonaan vastuun valmentamisestani. Hän vie muutenkin mielellään siihen suuntaan, että maajoukkueen urheilijat olisivat hänen vastuullaan. Koettiin, että se on kaikista stressittömin ratkaisu, sanoi Lehtonen kauden alla Ylelle.

Nyt Lehtonen on laittanut kauttaan pakettiin Instagramissa. Hän kertoi, miksei ollut mukana SM-kisoissa ja oli tyytyväinen pieniin kehitysaskeliin.

– Kausi 23-24 paketissa. SM-kisat jäi harmittavasti väliin flunssan takia. Mutta vielä ehtii onneksi nauttia keväthangista.

– Pienin askelin lähdettiin tähän kauteen, mutta se mitä kaikkea tämä kausi tarjosi, tuntui hetkittäin aika hienolta kaiken menneen jälkeen. Omaa polkua on luotettava ja hauska kulkea eteenpäin ja kiitollinen siitä Erik Bartlett Kulstadille & Aku Moilaselle (toinen maajoukkuevalmentaja), perheelle ja ystäville, kirjoitti urallaan paljon terveysmurheista kärsinyt Lehtonen.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS