Aitajuoksija Lotta Harala valmistautuu uuteen yleisurheilukauteen Espanjan Teneriffalla. Harala piti sunnuntaina lepopäivän. Se tarkoitti myös vierailua rannalla.

Viime kaudella huikean nousun aitajuoksun kansalliselle huipulle tehnyt Harala julkaisi Instagramissa kuvia rannalta. Otokset käänsivät katseita.

– Kaunis nainen rannalla, kehaisi eräs.

– Pitikö treenata! Vai tehrä uusi Bond-leffa, heitti toinen.

Harala kertoi Instagram Storiesin puolella enemmänkin lepopäivän merkityksestä. Hän avasi samalla enemmän omaa ajatteluaan asian tiimoilta.

– Ollaan vietetty tänään aika täydellinen lepopäivä. Käytiin ihanassa uudessa paikassa brunssilla. Siitä jatkettiin suoraan rannalle uimaan ja maadottumaan sekä tietty ottamaan aurinkoa. Sitten vielä lounas ulkona ja illaksi rentoutumaan porukalla villalle. Olen onnistunut päästämään treenien miettimisestä irti, mikä ei aina ole ihan helppoa ainakaan itselleni leirillä.

– Uskon, että on tosi tärkeää oppia urhelilijana itselleen toimivin tapa elää lepopäivät, jotta saa balansoiduttua ja latauduttua itselleen optimaalisella tavalla. Itselleni siihen kuuluu: fiiliksellä eläminen, kaikesta suorituskeskeisyydestä irtipääseminen, läheisten ihmisten seurassa oleminen, joiden kanssa voin olla oma välitön itseni, monesti podien kuuntelu tai sarjojen katselu, vapaus ja väljyys aikatauluissa, ei liika tekeminen, hyvä ruoka (mahdollisesti herkuttelu huom. hyvällä omatunnolla.

Kuvat tästä.

LUE MYÖS