Krista Pärmäkoski päätti hiihtokautensa taistelemalla neljäntenä maaliin naisten 30 kilometrin perinteisen hiihtotavan kisassa. Naisen kisan jälkeen Ylelle antamat lausunnot ovat puhuttaneet myös Venäjällä.

Pärmäkosken uran jatkosta ei ole vielä varmuutta – vaikka moni pitää varmana, että Pärmäkoski ei aio lopettaa.

– Päätän varmasti myöhemmin, vaikka tuossa matkan aikana mietin, että mitähän järkeä tässä on. Kilvanhiihto olisi kivempaa, jos kävisi lenkillä, mutta sitä en ole harrastanut tässä viime päivinä, Pärmäkoski veisteli Ylelle kisan jälkeen.

Championat-sivusto kirjoitti aiheesta ja otsikoi näyttävästi: ”Pärmäkoski puhuu mahdollisesta uransa lopusta: hän pohti, onko mitään järkeä jatkaa”.

Pärmäkoski itse on lähtenyt lomalle kisan jälkeen. Hän on viettänyt paljon aikaa Edvin-koiransa kanssa. Se on tarjonnut omanlaista draamaansa.

– Mun loma on sisältänyt vähänlaisesti hiihtoa, mutta sitäkin enemmän Odota, Saa ottaa, Edu Perkele, EI!, tee pissa yms. komentoja ja vauhtia riittää loputtomiin. Ennen seiskaa herätykset ja ysiltä nukkuun. Sellaisena on Levi näyttäytynyt mulle toistaiseksi ja Herra hienohelma ei halua kävellä asfaltilla varsinkaan, jos on yhtään kiviä saati märkää. Joten tänään puolet lenkeistä hän on nautiskellut kannettuna. Hän vaan kun ei oo enää mikää käsilaukkuun mahtuva pikkupallero, sanaili Pärmäkoski.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS